maanantai 18. marraskuuta 2013

18.11.2013

Eilen matkustettiin muutaman muun mukavan ponitädin seurassa Lahteen, shetlanninponiyhdistyksen syyskokoukseen. Mukavaa matkustaa välillä pidempiäkin matkoja ilman poneja tai koiria.:)

Syyskokouksessa rotuyhdistys palkitsi Hippoksen kehissä menestyneitä poneja. Meidän poneista Katveikon Bloom sai Hippokselta parhaimmat 2vuotiaan ponin pisteet kuluvalta kaudelta sekä Kaunisrannan Rositza sai parhaimmat 3vuotiaan ponin pisteet. Ihan uskomatonta! En olisi koskaan voinut kuvitellakkaan että meidän poneista kukaan voisi menestyä näin hienosti! Tämä vuosi on kyllä ollut aivan käsittämättömän upea!

No joo, upea vuosi ponien suhteen mutta kurja syksy jälleen näiden kelien suhteen...:P Pakkasta ja lunta odotellassa... Huomisen vapaapäivän kunniaksi on silti mielessä jotain hauskaa rakentelua.:) Katsotaan mitä tuleman pitää.;)

perjantai 1. marraskuuta 2013

1.11.2013

Kotisivujen ulkoasu oli liian kesäinen väriltään, joten sadepäivinä on aikaa hieman muokata värejä.:) Samassa varsojen kuvia pyöritellessä, tuli huomattua että nehän on kasvaneet aivan järjettömästi! Miten ne pääsee kasvamaan aina niin salakavalasti? Nythän ne kaikki on tyyliä mammutti, mutta saisipa niistä uudempaakin kuva materiaalia päivittää kunhan maa vaan jäätyy.:) 
Ensi viikon keskiviikkona olisikin varsojen sekä Mambon tunnistus päivä.