maanantai 13. tammikuuta 2014

13.1.2014

Niin ne varsat vaan kasvaa.. Pikku-Poika Granato lähti eilen uuteen kotiinsa. Miten tämä lauma voi aina tuntua tyhjemmältä, yhden lähtiessä pois. Mutta koskaan se ei tunnu täysinäiseltä, yhden lisääntyessä laumaan. :)
Toivotaan Granatolle hyviä hetkiä uuteen kotiin, uusien isompien kavereiden kanssa! Takuulla saamme ainakin kuulla ja nähdä sitä lisää.

Mä koetan vähän skarpata tämän blogi päivityksen osalta, ainakin nyt alkuvuodesta. :)

Tunnistaja kävi tänään tsekkaamassa Dillyn. Saadaan Dillykin suomeen kirjoihin ja kansiin. Tämä neiti on kyllä kotiutunut hyvin. Oikein ihana ja kiltti tapaus <3 Viime viikolla sain yllätyksenä postipaketin Englannista. Dillyn kasvattaja lähetti meille Dillyn näyttelyissä voittamat ruusukkeet. Oli kyllä iso yllätys ja kertakaikkiaan ihana muisto! Ruusukkeet pääsevät koristamaan palkintoseinäämme, luonnollisesti.

Paikallislehti kävi taannoin tekemässä jutun poneistamme. Jutusta pikku pätkä on luettavissa täältä; http://www.jp-kunnallissanomat.fi/jpkunnallissanomat/uutiset/9517.html

Melkein jo unohdin, että vihdoin meilläkin on lunta!!!! Jihuu! :) Kyllä sitä on odotettu, tosin enemmänkin sais tulla että rousteinen maa peittyisi. Pakkanenkin kiri heti korkeaksi, viime yönä pakkasta oli jopa -20C... Hrrr.... 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti