tiistai 29. lokakuuta 2013

29.10.2013

Vuoden viimeinen rotunäyttely meni sateisessa ja viileässä syksy säässä Loimaalla. Katveikon Bloom palkittiin II-Palkinnolla, luokkavoittajana sekä Reserve Champion Mininuorena. Fantas a Dream Come True palkittiin I-Palkinnolla, luokkavoittajana, Champion Minitammana sekä Parhaana Suomessa Syntyneenä Mininä. Ihan loistojuttu, Elma on palkittu tänä vuonna viidestä rotunäyttelystä neljä kertaa CH-Minitammana ja kolme kertaa Parhaana Suomessa Syntyneenä mininä. Plus että se vielä toukokuussa jalostusarvosteltiin ( ex kantakirjattiin) I-Palkinnolla! :)
Mutta eihän Bloomillakaan huonosti ole mennyt. Se on palkittu tänä vuonna viidestä rotunäyttelystä, kerran CH-Mininuorena ja kaksi kertaa Reserve Champion Mininuorena. Ja Bloom jalostusarvosteltiin nuorena ponina elokuussa I-Palkinnolla.:)
Toivottavasti saamme tulevaisuudessa pikkuisia minivarsoja näistä ihanista tammoista <3

Vaikka syksy on ollut todella kuiva, nyt viikon sateiden jälkeen alkaa taas muistua mieleen miten ärsyttävää tämä syksy aika on. Kuraa sielä ja kuraa täälä... huoh..
Toivottavasti saadaan kohta pakkasta ja lunta <3

Ai niin ja edelleen meillä olisi muutamia shettiksiä vailla hyviä koteja. Vuotias tammavarsa Inca, josta kasvanee 103-104cm korkea aikuisena. Ja jolla on aivan ihana luonne! Myös 2vuotias (Ensi vuonna 3vuotias) Shettistamma Kaunisrannan Utopia etsii itselleen hyvää käyttökotia. Rauhallinen tamma jota voi lapsetkin hoidella. Myös aikuinen (juuri tiineeksi ultrattu) tamma Shining Elisbeth on vielä kotia vailla. Elisbethistä löytyy video kotisivujemme linkkilistasta; http://www.netikka.net/jarvirannantalli/linkit.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti